Mr. Chashka: мощно средство за рекламно въздействие

Преди точно една година, когато се чудехме какво да е логото на нашата компания и какъв лозунг да използваме, минахме през много разнообразни идеи. "Нетрадиционна реклама - по най-добрия начин", "Визуално насочена реклама" и още куп други, се наредиха сред финалистите. В крайна сметка решихме да се спрем на "Вашата реклама във всяка ръка!". Този лозунг не само обобщава дейността ни, но и много точно описва интимната връзка между нашия рекламен продукт и Вашите клиенти, способността ни да предоставим Вашата марка в ръцете на всички…

Това e специално но, какво точно става, когато клиентите Ви държат една от Вашите чаши в ръцете си?

На първо място, дизайнът е различен, забележим и се набива в очите на всеки клиент: "Ха, чашата не е бяла днес ?!", ще кажат те, отпивайки от топлото си кафе.
Скоро кофеинът ще заиграе своята роля, карайки ги да бъдат по-съсредоточени, по-възприемчиви и вероятно по-ангажирани с рекламата, която държат.
На трето място идва обхвата на рекламния ни продукт. Кой пие чаша дълго кафе наведнъж? Никой. Всъщност, отнема средно 15 минути човек да изконсумира топлата си напитка, отпивайки средно 10 пъти от чашата, която държи. През този интервал, средно още 3-ма потенциални клиенти ще забележат рекламната чашка. Хората водят динамичен живот, движат се, работят, чакат на спирката, през това време те влияят на хората около себе си.
Всеки човек има своят обичаи за консумиране на кафе или други топли напитки. Било то с чаша топло кафе в едната си ръка, а смартфона в другата или пък горещ чай в едната и книга в другата... Добре де, нека не се лъжем, всички най-много обичаме смартфоните си и ги използваме непрестанно, дори и за четене... Това създава възможността, държейки рекламната чаша в ръката си, хората да се ангажират директно с линк или QR код, научавайки повече за рекламирания от Вас продукт и същевременно изграждайки още по-силно впечатление от него.
За капак на всичко, ние от Mr. Chashka предлагаме на нашите клиенти сами да изберат, точно кои софийски улици да обхванат чрез нашата реклама, както и възможността да направят различни дизайни на чашите, чрез които да създадат различни впечатления и емоции.


Mr. Chashka,
Вашата реклама във всяка ръка!

Харесвате нашият рекламен канал и искате да го пробвате?
Свържете се с нас! Mr.chashka

Занимавате се с реклама/ПР или сте дизайнер и искате да се присъедините към приключението?
Свържете се с нас! Mr.chashka