НАШИЯТ МЕТОД

КАК РАБОТИ РЕКЛАМАТА НА MR. CHASHKA?

Контакт с нас

Свързвайки се с нас, Вие ще получите предложение за нещо различно и уникално! Забравете за конвенционалните рекламни похвати - ние Ви предлагаме иновативен начин да достигнете директно в ръцете нa Вашите клиенти!

Дизайн

Нашият дизайнерски екип оформя Вашата идея за рекламен дизайн или изготвя напълно нов! Дизайнът на рекламните чаши може да бъде до 6 различни варианта за една поръчка.

Производство

Производственият процес започва веднага, след като бъде изготвен и уточнен дизайнът на рекламата Ви. Избраният дизайн се принтира върху картонени чаши, произведени от най-висококачествени материали.

Дистрибуция

Възползвайте се от селектираната ни мрежа от кафета в централните точки на София - мрежата ще Ви позволи да достигнете директно до потенциалните си клиенти. Вие ще изберете точно в кои обекти искате да е Вашата рекламна кампания.

Краен потребител

Това са хората, до които Вие винаги сте искали да достигнете – да привлечете погледа им и да осигурите на рекламното Ви съобщение директен контакт. Желанието Ви вече е осъществимо чрез консумацията на топли напитки във Ваши рекламни картонени чаши, предлагани в партньорската ни мрежа.

Краен резултат

Когато се отчитаме, ние от Mr. Chashka, не използваме термини като „средно” или други хипотетични данни, а точно обратното! Ние можем да Ви предоставим документ за точния брой изпити кафета с Вашия бранд в ръце!